Arriba el XVI Torneig Internacional de Rugby Platja a Badalona

  0
  rugby.JPG

  03/07/2015 – Tindrà cita aquest dissabte, 4 de juliol, entre la platja del Pont del Petroli i del Coco. A més, hi participaran un total de 41 equips de diverses categories.

  Aquest dissabte, 4 de juliol a partir de les 10 hores, les platges del Pont del Petroli i del Coco acullen la celebració de la 16a edició del Torneig Internacional de Rugby Platja Ciutat de Badalona, organitzat pel Rugby Club Badalona.

   

  Una de les novetats d'enguany és la participació de dos equips d'Aragó i un francès a la categoria sènior, i un altre suïs a la categoria de veterans. A més, s'espera que a la ciutat arribin un total de 41 equips, entre els quals 10 equips sèniors, set femenins, sis sub-16, sis sub-18, quatre veterans, tres de touch, tres de rugby familiar i dos sub-14.

   

  Pel que fa la programació, al matí de 12 a 14 hores està previst la realització de Rugby Touch, partits destinats a les famílies que vulguin participar. Al mateix temps, també, es disputaran les competicions de les categories sub-14, sub-16 i sub-18. De cara a la tarda, de 15 a 20h, serà el torn dels sèniors, femenins i veterans.

   

  D'altra banda, durant tot el dia hi haurà animació a càrrec del gimnàs Duet Sports i per finalitzar la jornada els Diables de Badalona realitzaran la traca final.

   

  L'objectiu d'aquest torneig, segons l'organització, és ser un punt de trobada de tots els apassionants del món del rugby a la platja, amb el màxim joc net possible i amb un ambient immillorable.