La U20 se sobreposa a les lesions a Udine (51-62)

0
    30

03/07/2015 – Agustí Sans i Juancho Hernangómez es van unir a les baixes d’Alberto Abalde i Rubén Guerrero per enfrontar-se a Itàlia.

La preparació que està seguint la selecció espanyola U20 per encarar l’Eurobasket d’Itàlia està sent més que accidentada. Si al Torneig de Platja d’Aro el bloc de Paco Redondo va haver de jugar sense Alberto Abalde i Rubén Guerrero, ahir a Udine Espanya va encetar l’última competició prèvia a l’europeu amb encara més problemes.

El verd-i-negre Agustí Sans seria reservat per precaució, i que només s’havien disputat dos minuts de partit arribaria la lesió de Juancho Hernangómez. Amb un parcial de 0 a 8 liderat per la connexió Alberto Martín-Ilmane Diop, Espanya agafaria el control del duel des de l’inici (4-11).

Després d’un primer quart igualat (15-16), amb Itàlia recuperant-se en el tram final, la U20 seria capaç de mantenir-se per davant fins al descans, explotant la seva superioritat a la pintura i aprofitant l’aportació dels jugadors de banqueta (25-30).

Durant tot el duel els percentatges de tir serien fluixos, fet que donaria un paper clau a la defensa. Itàlia s’arribaria a situar a només tres punts després de completar un parcial de 8 a 0 (41-44), circumstància que deixaria el matx més obert que mai.

A l’hora de la veritat, l’encert de José Nogués seria clau per donar-li a Espanya un avantatge suficientment sòlid per acabar imposant-se a Udine (51-62). Avui (20h), la U20 disputa l’últim amistós previ a l’Eurobasket contra França.

En el partit d’ahir davant Itàlia, José Nogués, Gerard Gomila i David Iriarte van tenir molt protagonisme, completant bones actuacions individuals:

José Nogués: 13 punts (6/11 en tirs de camp) i 6 rebots en 30 minuts.

Gerard Gomila: 13 punts (4/10 en tirs de camp), 4 rebots i 1 assistència en 29 minuts.

David Iriarte: 6 punts (3/6 en tirs de camp) i 9 rebots en 22 minuts.