Arriba el XXI Campionat català de llagut a Badalona

  0
  Llagut.jpg

  18/09/2015 – La competició tindrà cita aquest cap de setmana, 19 i 20 de setembre, a l'espigó del port de Badalona, on participaran 54 embarcacions de 15 clubs d'arreu de Catalunya.

  Aquest cap de setmana, 19 i 20 de setembre, l'espigó del port de Badalona serà l'escenari de la vint-i-unena edició del Campionat de Catalunya de Llagut, organitzat pels tres clubs que practiquen rem a la ciutat: Club Nàutic Bétulo, Club de Rem Badalona, Club Natació Badalona i, a més, la Federació Catalana de Rem.

   

  Com cada any, el campionat català es disputa un cop finalitzada la Lliga Catalana de Llagut, que enguany s'ha celebrat la tretzena edició. Es realitza amb diferent format que les regates de lliga, ja que es competeix fent eliminatòries en el camp de regates que hi haurà a l'espigó del port de Badalona. La distància del camp és de 250 metres, on infantils i cadets hauran de realitzar un gir de 500 metres; juvenils, tres girs per completar els 1.000 metres; i finalment els sèniors, cinc girs per realitzar 1.500 metres.

   

  En total participaran 54 embarcacions de 15 clubs i dissabte a partir de les 15 hores es disputaran les eliminatòries que permetran accedir a les semifinals i finals, que se celebraran diumenge a les 9h. Un cop finalitzades les finals es farà l'entrega de trofeus davant la capitania del port.