Arriba la primera victòria

0
    31

20/10/13 – El CF Badalona per fi aconsegueix la primera victòria del campionat després de nou jornades i ho fa davant un dels rivals forts del grup, l'Alcoià. El resultat, 2 a 0, i els golejadors han estat Abraham a la primera meitat amb un xut de falta perfecte i Enric Gallego al temps afegit de la segona rematant una passada de la mort. La victòria ha estat molt celebrada tant per jugadors, que han fet una pinya després del segon gol, com per l'afició, que ha acomiadat l'equip amb una gran ovació.

Durant els primers minuts de la primera meitat cap dels dos equips es van fer amb el control del partit, i ni Badalona ni Alcoià s'apropaven a les porteries rivals amb decisió. Els valencians pot ser tenien més la possessió, pero els badalonins ho feien molt bé a la contra. Després d'un avís visitant en un xut de Rayco, Abraham va fer el primer del partit. Falta desde tres quarts de camp que l'extrem canari l'ha llençat perfecte, i el porter Bouba no va poder fer res. Amb aquest gol i per primera vegada en tota la temporada, el Badalona s'avançava al marcador en un partit. Amb aquest gol, els homes de Piti s'ho van creure i van disposa de més aproximacions a l'àrea en les botes de Lolo o Abraham. No obstant, va ser l'Alcoià qui la va tenir més clara en un penal molt discutit per l'afició i equip local. Marcos, però, va endevinar l'intenció de Calderón i va aturar la pena màxima. Els visitants poc a poc es van fer amb el control del partit i el Badalona va patir als últims minuts de la primera meitat. Marcos tornaria a ser el protagonista en una aturada inverosímil evitant l'empat. Al final dels primers quaranta cinc minuts, victòria parcial dels escapulats per 1-0.

A la segona meitat, el CF Badalona va disposar d'accions molt clares per sentenciar el partit, però va deixar l'incertesa fins al final. Xavi Boniquet es va plantar sol davant Bouba al minut seixanta, però el porter treu el peu per evitar el segon badaloní. L'entrenador de l'Alcoià, David Porras, va anar a per totes i va treure dos defenses per posar dos homes d'atac. Amb aquests canvis, el Badalona es mostrava molt perillós a la contra, i tant Lolo com Gallego van poder marcar, però a vegades Bouba i en altres la fusta ho van evitar. Sí es cert que malgrat els canvis l'Alcoià no va tenir arribades clares a la porteria de Marcos, i al temps afegit, Enric Gallego per fi va fer la sentència. Fran Grima roba una pilota i assiteix al davanter qui no perdona el segon. Tot l'equip, inclós Marcos, van anar a per Gallego i van fer pinya per celebrar el gol. L'afició, a més, va acomiadar l'equip amb una gran ovació. Amb aquesta victòria, el Badalona surt de les posicions de descens i dóna confiança i ànims a l'equip.

FITXA TÈCNICA:

CF Badalona (2): Marcos, Cárdenas, Castillo, Robert Costa, Bermudo, Puigdollers (Joaquin 60'), Gómez, Abraham (Neeskens 73'), Boniquet (Grima 87'), Lolo, Gallego.

Alcoià (0): Bouba, Abenza, Navarro (Gallardo 67'), Mario (Carles Salvador 58'), Remón, Óscar López, Calderón (Devesa 54'), Bello, Rayco, Javi Rubio i Pedro Conde.