ICV-EUiA demana a l’Estat inversions mediambientals i culturals per a Badalona aquest 2014

  0

  21/10/2013 – La coalició, a través del seu grup al Congrés dels Diputats, presentarà diferents esmenes als Pressupostos del 2014.

  ICV-EUiA Badalona, amb el suport de la diputada al Congrés Laia Ortiz, vol presentar esmenes als Pressupostos de l’Estat de l’any 2014 per cobrir necessitats de la ciutat.

   

  Entre les reclamacions proposades hi ha la reivindicació històrica de descontaminar el litoral badaloní, sobretot en el tram de la platja de la Mora i el més proper a Montgat, així com condicionar i prolongar el passeig marítim en direcció Mataró.

   

  A més, plantegen la conversió de la C-32 en una via semi urbana, en el seu pas per Badalona, “amb l’objectiu de millorar la vertebració territorial, la sostenibilitat, la salut, i en definitiva, la qualitat de vida de les persones”.

   

  La quarta esmena fa referència a la casa romana de l’Heura; demanen una dotació econòmica que l’adeqüi per a visites públiques com a patrimoni cultural de la ciutat. També en l’àmbit cultural, els ecosocialistes aposten perquè l’estat col·labori en la posada en marxa del Museu del Còmic, actualment paralitzat per falta de recursos i en procés de degradació, després d’haver-se construït ja fa dos anys.

   

  Per últim, la coalició presenta una esmena demanant recursos per a la compra de llibres i reposició de material informàtic per a les biblioteques públiques de Badalona.