Arriba un nou campus de Belgrado Basketball

  0
  47
  Captura de pantalla 2015-05-15 a la(s) 13.12.39.png

  25/05/2015 – El campus de tecnificació basat en la metodologia de treball sèrbia celebrarà una nova edició a Barcelona durant el mes de juny.

  Les instal·lacions del Pavelló de l’Espanya Industrial acolliran l’International Camp de Belgrado Basketball, del 22 al 27 de juny. Aquesta edició confirma la consolidació a Catalunya del popular campus dirigit pel tècnic Jordi Samipetro, establert a Sèrbia des de fa molts anys.

  Durant les últimes vacances de Nadal (27-30 de desembre), Belgrado Basketball va realitzar un campus a Badalona, cita que acabaria sent un èxit total.

  El campus de Belgrado Basketball compta amb diverses característiques que el converteixen en únic. Els entrenaments són en anglès i són dirigits per tècnics de formació de l’Estrella Roja de Belgrad, una de les millors factories de jugadors d’arreu d’Europa.

  Aquesta experiència està destinada a jugadors de formació d’entre 8 i 19 anys. El més important per Belgrado Basketball és ajudar als campers a millorar la seva tècnica individual per poder fer un pas endavant en la seva progressió com a jugadors.

  En els campus internacionals gestionats per Belgrado Basketball es realitzen dos entrenaments al dia. A més, tots els campers poden gaudir de servei de fisioteràpia, de sessions de treball de les emocions i d’un estudi biomecànic. Fent clic en aquest enllaç pots formalitzar la teva inscripció.