Badalona celebra el Dia de Castella-La Manxa al Teatre Blas Infante

  0
  Archivo 25-5-15 8 57 16.jpeg

  25/05/2015 – Diverses actuacions van omplir el teatre per celebrar el día de la regió, que es commemora com cada any el 31 de maig a Castella-La Manxa.

  El passat divendres, 22 de maig, el Teatre Blas Infante va acollir la celebració del Dia de Castella-La Manxa, organitzat pel Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona.

   

  Amb el teatre ple de gom a gom, van passar per l'escenari entitats com el Centro Cultural Castellano Manchego de Sant Cugat amb la seva coral 'Aires de la Mancha' i l'Asociación Cultural Extremeña Zurbarán de Badalona. A més, l'acte va comptar amb les actuacions de ball del grup 'Sensaciones' de Santa Coloma de Gramenet, a càrrec d'Eva Mª Sendarrubias, la lectura de poemes de Luís Fernández i els balls i cants regionals de 'Canelita en Rama i 'Aires del Guadiana' del mateix Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona.

   

  Enguany és el tercer any que l'entitat celebra el Dia de Castella-La Manxa al Teatre Blas Infante, i va comptar amb la presència de l'alcalde en funcions, Xavier Garcia Albiol, i el president de la Federació de Comunitats Originàries de Castella-La Manxa a Catalunya, José Hermosilla.

   

  D'altra banda, el Dia de Castella-La Manxa es celebra cada any el 31 de maig en un lloc diferent de la regió des de 1984, amb un acte on s'entrega les medalles d'Or i de Plata a persones referents de la comunitat.