Asaupam celebra un torneig de futbol sala contra el consum de drogues

  0
  13
  1.JPG

  01/07/2014 – Amb l'objectiu de sensibilitzar als joves de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, també es va realitzar una jornada de grafits i una actuació de diversos cantants de rap.

  El passat dissabte, 28 de juny, la Pista Municipal del barri de la Pau siutada a la plaça de la Illa dels Músics, va acollir la celebració d’un torneig de futbol sala, organitzat per l’Associació de suport a les persones amb problemes de drogues Asaupam.

  A més, dintre de la campanya de sensibilització als joves de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, també es va realitzar una jornada de grafits, i finalment l’actuació de diversos cantants de rap van donar per finalitzada aquesta trobada, que van participar més d’una vintena de joves.

   

  Asaupam va néixer amb l’objectiu de no només prevenir, atendre o assistir, sinó també treballar per modificar les estructures socials i polítiques que afavoreixen l’inici o el manteniment dels problemes relacionats amb les drogues. Per això, des de fa anys, amb el suport dels ajuntaments de les dues ciutats, treballen per conscienciar als joves, que es troben als parcs i places, de les conseqüències que provoca fumar cànnabis.