Ascens d’última hora a tercera divisió estatal del Tariq

  0
  16
  CTT Badalona.jpg

  21/09/2018 – Després d'una magnífica lligar del Club Tennis Taula Badalona.

  Després d'una magnífica lliga regular del Tariq Badalona del Club Tennis Taula, els blaus van cedir per la mínima les semifinals de la Fase d'Ascens a Tercera Divisió contra Els Amics de Terrassa.

   

  En una eliminatòria d'infart, els badalonins es van imposar en l'anada a domicili per 3 a 4, però a la tornada els egarencs van aconseguir fer el mateix i igualar l'eliminatòria (7-7), cosa que va obligar a comptar els jocs a favor i en contra i que va donar com a vencedors i ascendits a Els Amics per 30 jocs a 29.

   

  Els jugadors del Tariq es van haver de refer d'aquesta dura derrota per disputar el tercer i quart lloc, a encontre únic, per guanyar-se ser el primer equip reserva, posició que habitualment concedeix l'ascens a Tercera. I això ho varen fer, endossant un 6 a 0 al Can Fatjó de Rubí.

   

  Finalment, la setmana passada, la Federació Catalana va comunicar als blaus que hi havia una vacant i el CTT Badalona va acceptar automàticament la plaça. Així doncs, ja es pot dir que el Tariq és de Tercera Divisió.

   

  Amb aquest ascens, el CTT Badalona entra al selecte grup de clubs amb quatre equips en lligues estatals, amb el Divisió d’Honor, el Primera Estatal Masculí, el Primera Estatal Femení i ara amb el Tercera Estatal, amb l’objectiu d’aconseguir l’escala completa de cara a la temporada vinent.