Obertes les inscripcions per participar en la 4a ‘Huella Solidaria’

  0
  52
  Huella Solidaria.jpg

  21/09/2019 – La caminada popular solidària es realitzarà el diumenge 7 d'ocubre a la Rambla i els fons recaptats aniran íntegrament per ajudar als infants més vulnerables.

  La quarta edició de la caminada popular solidària 'Huella Solidaria' ja té data: el diumenge 7 d'octubre i les inscripcions ja estan obertes al web www.creuroja.org i a l'oficina de la Creu Roja del Barcelonès Nord.

   

  L'objectiu d'aquesta iniciativa és recollir fons per ajudar als infants més vulnerables. La inscripció a la caminada té un cost de 7 euros, que es destinarà íntegrament a projectes d'alimentació infantil emmarcats dins de programes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja.

   

  Com en les darreres edicions, sota el lema 'Cada petjada compta', la caminada tornarà a ser una ruta circular que s'iniciarà a les 9 del matí des de la Rambla, continuarà pel parc de la Serralada de Marina, passant per la Creu de Montigalà i el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, i acabar, a les 14 hores, a la mateixa Rambla, on es realitzaran sorteigs entre els participants.