Assumpta Serna rebrà la Venus d’Honor del FILMETS

  0

  L’actriu Assumpta Serna rebrà la Venus d’Honor de la 47a edició de FILMETS Badalona Film Festival. Aquest guardó se li atorga per la seva extensa carrera cinematògrafica i pel suport que des de sempre ha donat al cinema en format curtmetratge.

  Posteriorment a l’entrega de la Venus d’Honor, Assumpta Serna mantindrà un col·loqui obert amb els estudiants audiovisuals que ompliran el Teatre Zorrilla ja que a les 17 hores s’oferirà la sessió FILMETS Campus, on es presentaran curts fets per estudiants de les escoles de cinema d’arreu.

  Una llarga carrera amb 228 pel·lícules

  Assumpta Serna ha tingut papers en 228 pel·lícules i ha estat protagonista en 27 films, que s’han rodat a 20 països i en 6 llengües diferents. Ha guanyat 25 premis d’interpretació a festivals de cinema internacional i ha estat jurat en mes de 20 certàmens: Chicago, Karlovy Vary, Mar del Plata, Mèxic, Venècia, Montreal, Sant Sebastià, entre d’altres.

  És membre de l’Acadèmia de Hollywood des de 1993. Ha representat a Espanya a l’Acadèmia del Cinema Europeu durant 8 anys, organitzant la gala dels cinemes europeus que es va fer a Barcelona l’any 2004.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí