Badalona commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama amb un matinal de fitness 

  0

  Badalona  commemorarà el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra el pròxim 19 d’octubre,  amb una matinal del fitness que té com a objectiu sensibilitzar a la societat sobre aquesta malaltia i conscienciar la població sobre aquest tumor, que és el més freqüent entre les dones d’arreu del món.

  L’activitat esportiva, que tindrà lloc el pròxim dissabte 16 d’octubre a les 10.30 h a la plaça de la Plana és una iniciativa de l’Ajuntament de Badalona juntament amb l’Associació Contra el Càncer de Badalona i compta amb la col·laboració dels centres esportius Dues Sports Màgic, Dona Fitness Badalona, Soho Fit i Rodolfo Cejas.

  El programa és el següent:  10:30h: Body Balance, a càrrec de Duet Sports; 11:15h: Zumba, a càrrec de Dona Fitness Badalona; 12h: Fat Burn, a càrrec de Rodolfo Cejas; 12:45h: Soho Woman, a càrrec de Soho Fit.

  L’activitat és oberta a tota la ciutadania. Cal fer la inscripció prèvia solidària al següent enllaç: bit.ly/fitnessbadalonacontraelcàncer 

  La detecció precoç del càncer de mama és fonamental per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, per això es recomana a totes les dones entre 50 i 69 anys a fer-se una mamografia cada 2 anys. Altres activitats que ajuden a disminuir el risc de tenir càncer de mama són mantenir un pes saludable, fer activitat física regularment, reduir el consum d’alcohol i practicar la lactància materna.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí