Auto Almogàvers es posiciona com un referent en el sector del taxi a Barcelona

  0
  58
  Entrada taxis.JPG

  10/05/2017 – Auto Almogàvers, xarxa de concessionaris Citroën a Barcelona i Peugeot a Barcelona i Badalona, va celebrar del 3 al 6 de maig "Els 4 dies del taxi" .

  Auto Almogàvers, xarxa de concessionaris Citroën a Barcelona i Peugeot a Barcelona i Badalona, va celebrar del 3 al 6 de maig "Els 4 dies del taxi" a les seves instal·lacions del c / Padilla, 318 – Barcelona. Dedicades en exclusiva al sector del taxi, les jornades van permetre donar a conèixer de primera mà els models Citroën i Peugeot homologats pel servei de taxi a Barcelona i aprofitar les excepcionals ofertes en les quals els taxistes podien beneficiar-se amb descomptes de fins a un 40% en la compra d'un taxi.

   

  Auto Almogàvers va organitzar un seguit de xerrades sobre els temes d'actualitat del sector, que van comptar amb la presència de Maria Teresa Carrillo, Gerent de l'Institut Metropolità del Taxi; Jordi Ramírez, President de l'Associació Elite; Javier Rico, cap de desenvolupament de mercat de Repsol; i Luis Berbel, president del Sindicat del Taxi de Catalunya. En aquest fòrum es va recordar que a partir de 2019 es deixaran d'homologar taxis dièsel i es va parlar de la necessitat d'anar tots de la mà per promoure i facilitar l'ús d'energies renovables en aquest sector. Per aquest motiu, Citroën homologarà el seu nou C4 Picasso GLP pròximament.