Maria Arnal i Marcel Bagés omplen d’intimitat el parc de Ca l’Arnús

  0
  racointim.jpg

  11/05/2017 – El duet encapçalat per la veu badalonina serà l'estrella del Racó Íntim, l'acte de caire cultural i eròtic celebrat al parc de Ca l'Arnús.

  El Racó Íntim va néixer al si de les festes alternatives amb la intenció d’oferir una celebració més eròtica, adulta i cultural fa alguns anys i s'ha consolidat com un acte estable dins la programació de Festes de Maig. Així, es combinen la lectura de relats i poemes de caire eròtic amb actuacions musicals, de dansa, teatre i pintura.

   

  Enguany, aquest espai al calendari, que se celebra al parc de Ca l'Arnús, comptarà amb un dels grups revelació del moment. La badalonina Maria Arnal i el seu company Marcel Bagés seran les estrelles del Racó Íntim d'enguany, després de publicar el seu àlbum de debut 45 cerebros y 1 corazón.

   

  Han estat nomenats Premi Ciutat de Barcelona de Música pel seu segon EP, Verbena, que ha estat escollit també Millor Single Nacional per la Revista Rockdelux, i premi Obra Artística de l’Any segons els lectors de Time Out. El disc conté cançons pròpies que s’incorporen al seu projecte de rescat de gravacions de camp.

   

  La tarda del Racó Íntim, que tindrà lloc aquest divendres a partir de les 20h, la completaran el duet de Manresa Jo Jet i Maria Ribot, amb un directe sensible, emocionant, amb guitarra i veus.