Auto Almogàvers realitza una jornada de trobada amb la companyia AXA

  0
  IMG_8299.JPG

  12/05/2016 – Una trentena d'agents mediadors de la companyia d'assegurances es retroben al polígon de Les Guixeres per reforçar i confirmar els acords comercials assolits del grup concessionari.

  Una trentena d'agents mediadors de la companyia d'assegurances AXA de Badalona, Barcelona i Santa Coloma de Gramenet hi han participat en una jornada de trobada entre els directius del grup d'automoció Auto Almogàvers a través del seu gerent, Pedro Crespo, i el responsable de post venda, Massana, i els directius de la companyia AXA, a través del seu director de qualitat, Jordi Cama; directors de zona, Macaya, Muñoz i Xifre, així com el responsable de la xarxa de tallers, Carballo.

   

  Aquesta trobada reforça i confirma els acords comercials assolits com acompliment de tots els estàndards de qualitat que els tallers del grup Auto Almogàvers aplica als clients de la companyia AXA. Al mateix temps, s'estableixen sinergies de col·laboració entre les dues companyies i la xarxa d'agents mediadors.

   

  Durant l'esdeveniment els participants van poder conèixer totes les instal·lacions del grup de concessions oficial de Peugeot i Citroën,  situades al polígon industrial de Les Guixeres i que donen cobertura a tota Badalona, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat, Alella i Tiana.

   

  També es va presentar la xarxa de carrosseria multimarca, amb un total de més de 6.000 metres quadrats en quatre instal·lacions, on treballa un grup de 50 operaris especialistes: preparadors, planxistes i pintors, que realitzen les reparacions complint tots els estàndards de qualitat exigits pels clients i la companyia d'assegurances.

   

  L'acte va finalitzar amb un esmorzar conjunt i l'entrega d'obsequis als participants.