Artistes del graffiti omplen de color els murs de diferents barris de la ciutat

  0
  26fa5e7d-c018-416c-ae85-cca8b7ed2810.jpg

  12/05/2016 – Diferents artistes s'encarreguen de donar color a quatre murs de la ciutat, repartits entre els barris de Casagemes, el Raval, Lloreda i la frontera entre Llefià i Sant Roc. 

  Una de les novetats de les festes d’enguany és la mostra d’art urbà de Badalona, sota el nom de ‘Punt G’. La iniciativa neix amb l’objectiu de potenciar i visibilitzar el grafit i l’street art com a expressió cultural i artística vinculada a la cultura juvenil. L’Ajuntament posarà a disposició diversos murs de la ciutat on un grup d’artistes farà visibles les seves obres. La mostra compta amb la participació de tres artistes locals i dos artistes reputats de fora de la ciutat: Chan i Spogo; Ses; H101 i Mohamed l’Ghacham.

   

  Del 7 al 16 de maig, tots ells seran els encarregats de donar color a quatre murs de la ciutat,repartits entre els barris de Casagemes, el Raval, Lloreda i la frontera entre Llefià i Sant Roc. Tenim un clar exemple de la seva habilitat amb l’esprai al mur lateral de la piscina municipal del Centre, on hi ha un retrat de la badalonina Mireia Belmonte, signada per Ses.