Avinguda President Companys: zona d’estacionament en doble filera

  0

  L’Avinguda President Companys és un dels espais més transitats de Badalona. Està formada per quatre carrils, dos per cada sentit de la circulació. La seva ubicació la converteix en una zona de pas habitual per molts vehicles, ja que desemboca al centre de la ciutat.

  El principal problema, però, es centra en un tram d’aquesta avinguda, on poden estacionar en doble filera més de 10 vehicles, convertint així un dels dos carrils de circulació en un aparcament temporal. En aquest punt convergeixen els cotxes que giren a l’Avinguda des del carrer Sant Josep i d’en Rosés i el que baixen per President Companys des del barri de La Morera. Els del primer grup són els principals perjudicats, ja que han de canviar de carril per poder continuar la seva circulació a causa dels cotxes aturats. Una maniobra que habitualment no és fàcil, ja que el cabal de cotxes que arriba a l’avinguda no sempre ho permet.

  El principal motiu de l’estacionament de cotxes són els establiments situats a aquesta zona que, en la majoria de casos, reben gran afluència de gent. Podem trobar-hi la Farmàcia Viayna, la Tresoreria General de la Seguretat Social i alguns establiments d’alimentació entre d’altres. En definitiva, es tracta d’una ubicació on trobar aparcament és difícil i des de fa anys es poden observar els vehicles estacionats en doble filera a qualsevol hora del dia. Com a conseqüència, durant les hores puntes, la circulació és densa i poc fluida. A més, s’ha de tenir en compte que al final del carril hi ha una parada d’autobús, que per les seves dimensions i l’acumulació de vehicles també té problemes per accedir, i l’aparcament de motocicletes que a vegades no poden ni sortir ni entrar.

  Sens dubte es tracta d’una de les zones d’estacionament en doble filera més habituals de Badalona, ja que fa molts anys que es destina a aquest ús a falta d’alguna alternativa, si és que fos possible.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí