Les platges de Badalona es posen a punt per la temporada de bany

  0
  57

  S’apropa la temporada de bany i Badalona està preparant la seva costa per acollir els banyistes a l’estiu, època en la qual en són més nombrosos. Entre altres actuacions s’estan canviant les fustes dels plats de dutxes i millorant l’entorn de les mateixes per facilitar-ne l’ús.

  A més s’estan efectuant reparacions en alguna instal·lació que estava malmesa. En un període curt de temps es començaran els treballs de llaurat i garbellat de la sorra. El llaurat de les platges és l’acció més visible de les actuacions necessàries per a la posada a punt de les platges per a la temporada de bany.

  Tot i que l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) realitzen els serveis de neteja i manteniment durant tot l’any, és ara quan es treballa més intensament en la posada a punt de la sorra i de les instal·lacions i serveis de les platges. La temporada de platges començarà el primer cap de setmana de juny i s’allargarà fins a mitjans de setembre. Un dels aspectes preocupants és la pèrdua de sorra a la platja de la Barca Maria, la més afectada de la ciutat. Per segon estiu consecutiu s’obrirà la platja de la Marina (a tocar del port de Badalona), però la platja de la Mora seguirà tancada perquè no té sorra.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí