Badalona acollirà el 21 de febrer la cinquena edició de la cursa Maratest

  0
  Maratest.jpg

  28/01/2016 – Es tracta d'una cursa de competició i entrenament en què els corredors poden escollir realitzar un circuit de 15 o 30 quilòmetres.

  El diumenge 21 de febrer els carrers de Badalona tornaran a ser l'escenari d'una nova edició de la cursa Maratest. Aquesta cursa, en la qual els corredors trien entre un circuit de 15 o 30 quilòmetres, reuneix els conceptes de competició i entrenament, segons les necessitats de cada corredor.

   

  La Maratest es disputarà en un circuit molt planer que transcorre pels principals carrers i avingudes de les ciutats de Badalona i Montgat, on els corredors que tinguin previst afrontar una marató setmanes després podran donar-hi dues voltes completant d'aquesta manera 30Km.

   

  Pel que fa la versió més curta, d'un volta pel circuit de 15Km, que és adequada per a tots aquells atletes habituals de circuits de deu quilòmetres que vulguin fer un pas més en el seu camí cap a una mitja marató. La sortida i l'arribada estaran situades a l'avinguda d'Alfons XIII, davant del Palau Municipals d'Esports de Badalona, que serà el centre neuràlgic de la competició.

   

  Com en anteriors edicions la Maratest tindrà sortida a les 9 del matí i comptarà amb atletes de l'associació Corredors.cat, que faran de llebres i que marcaran els sis ritmes d'objectiu de marató: 2:45h; 3h; 3:15h; 3:30h; 3:45h, i 4h.

   

  Inscripcions

  Les inscripcions es podran realitzar fins la nit de dimarts 16 de febrer a les 23.59h, mitjançant la pàgina web de la cursa, o també de forma presencial a les botigues Benitosports: la del Centre Comercial Màgic Badalona, la de Barcelona i la de Terrassa, a més de la d'Atleta's Domingo Catalán de Barcelona.

   

  El lliurament de dorsals es farà a la planta 0 del C.C. Màgic Badalona, tant dissabte 20 de febrer, de 10 a 20h, com el mateix dia de la cursa de 7 a 8.15h. Durant la jornada, el C.C. Màgic Badalona obrirà les portes perquè els corredors puguin deixar els seus vehicles a l'aparcament i durant la cursa, el Centre Duet Esports, situat a la planta 1 del mateix centre comercial, acollirà els serveis de guarda-roba i les dutxes.