Sense dubtes a Turquia (67-75)

0
    37

28/01/2016 – El Nadezhda d’Anna Cruz suma la novena victòria de la temporada a l’Eurolliga guanyant a la pista de l’Agü Spor.

La dinàmica de resultats que està aconseguint el Nadezhda Orenburg en la present edició de l’Eurolliga frega l’excel·lència. En 12 partits oficials, la plantilla dirigida per Roberto Íñiguez ha estat capaç de guanyar en nou ocasions; l’última ahir, a la pista de l’Agü Spor turc.

Des de l’inici, el Nadezhda exemplificaria sobre el parquet del pavelló Kadir Has la seva superioritat. L’Agü Spor veuria com el seu atac quedava limitat des del primer quart (10-17), tot i que els problemes del bloc local es multiplicarien durant el segon període.

Encaixant un parcial de sortida de 1 a 12 i patint per aturar l’encert exterior de Zhedik i Kirillova (11-29), el conjunt turc veuria com el Nadezhda començava a assolir un avantatge difícil de remuntar. Al descans, i després d’un darrer triple de Kirillova, les visitants s’imposaven per 19 punts de diferència (21-40), xifra que augmentaria fins als 21 només començar la segona meitat (23-44).

A la represa, però, es veurien els millors minuts de l’Agü Spor i el marcador es començaria a comprimir (48-57). Una penetració de McBride posaria el punt final al tercer parcial (48-59), donant el marge suficient al Nadezhda per controlar l’encontre fins als darrers minuts.

Tot i els intents de Hodges, les diferències tornarien a créixer a favor de les russes, les quals estarien alimentades per la gran aportació de Bonner (15 punts i 13 rebots) i Robinson (11 punts i 11 captures). Limitada per les faltes, la badalonina Anna Cruz tancaria el duel amb 8 punts, 5 rebots i 2 assistències en 19 minuts.

La setmana passada, la jugadora del Nadezhda seria escollida pel diari La Gazzetta dello Sport com la tercera millor jugadora europea del 2015. Sens dubte, la seva aportació està sent decisiva perquè el Nadezhda pugui lluitar per la lliga russa i l’Eurolliga.

En les dues competicions, el conjunt d’Orenburg està mantenint un intens frec a frec amb l’Ekaterinburg. A Europa, el Nadezhda ocupa la segona plaça del grup B (9/3), a un sol triomf de les seves rivals (10/2). El 3 de febrer, l’equip de Cruz viatjarà fins a Cracòvia per enfrontar-se al Wisla (18:30h).