Badalona acollirà el segon esdeveniment de boxa d’Ibai Llanos

  0
  59

  L’streamer Ibai Llanos ha presentat un dels grans esdeveniments a l’univers Twitch’: La gran Velada del Año II. Una jornada de boxa amb protagonistes de renom a la plataforma que se celebrarà al Palau Olímpic de Badalona el proper 25 de juny (18 hores).

  Aquesta serà la segona vetllada de boxa organitzada per Ibai Llanos i la gran novetat serà la presència de públic a l’espectacle (les entrades es posaran a la venda en les pròximes setmanes). Una altra de les novetats és el nombre de combats, que passen de tres a cinc, amb un gran duel final: l’actor Jaime Lorente contra Mister Jägger (ja va participar a l’anterior edició).

  Els altres són: Momo vs Viruzz, Carola vs Spursito, Luzu vs Lolito Fernández i Ari Gameplayz vs Paracetamor (l’únic duel entre dones). Tots ells són creadors de contingut a internet molt reconeguts tant a Twitch com a YouTube. El primer esdeveniment de boxa organitzat per Ibai va tenir un pic d’audiència d’1.5 milions d’espectadors a Twitch i més de 21 milions de reproduccions en poques hores.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí