Badalona acull el 22 de febrer la quarta edició de la cursa Maratest

  0
  maratest.jpg

  05/02/2015 – Es tracta d’una cursa de competició i entrenament on els corredors poden escollir realitzar un circuit de 15 o de 30 quilòmetres.

  El diumenge 22 de febrer els carrers de Badalona tornaran a ser l’escenari d’una nova edició de la cursa Maratest. Aquesta cursa, en la qual els corredors trien entre un circuit de 15 o de 30 quilòmetres reuneix els conceptes de competició i entrenament, segons les necessitats de cada corredor.

   

  La Maratest es disputa en un circuit molt planer que transcorre pels principals carrers i avingudes de Badalona i Montgat on els corredors que tinguin previst afrontar una marató setmanes després podran donar-hi dues voltes, completant d’aquesta manera 30 quilòmetres. Aquesta prova es celebrarà just tres setmanes abans de la Marató de Barcelona 2015.

   

  També hi haurà una versió més curta, d’una volta pel circuit de quinze quilòmetres, que és adequada per a tots aquells atletes habituals de curses de deu quilòmetres que vulguin fer un pas més en el seu camí cap a una mitjà marató.

   

  Com a novetats d’enguany, el circuit variarà aquest any en el primer quilòmetre de la prova per evitar els giravolts que es feien en les darreres edicions al polígon industrial Badalona Sud. Però es mantindrà la sortida i arribada, que estaran situades a l’avinguda d’Alfons XIII, davant del Palau Municipal d’Esports de Badalona.

   

  A més, els corredors podran comptar durant la prova amb atletes de l’associació Corredors.cat que faran de llebres i que marcaran sis ritmes objectiu de marató: 2.45h, 3h, 3.15h, 3.30h, 3.45h i 4h.

   

  Pel que fa les inscripcions es podran fer fins la nit de dimarts 17 de febrer a les 23.59 hores mitjançant la pàgina web maratest.com/badalona, o també de forma presencial a tres botigues de Benitosports: la del Centre Comercial Màgic Badalona (carrer Concòrdia, 1, 1a planta, local A30), la de Barcelona (rambla de Catalunya, 81) i la de Terrassa (avinguda Jacquard, 91-95); i també a la d’Atleta’s Domingo Catalán de Barcelona (carretera Bordeta, 7).

   

  El lliurament de dorsals es farà a la planta 0 del Centre Comercial Màgic Badalona el dissabte 21 de febrer, de 10 a 20 hores, i el mateix diumenge de la cursa, de 7 a 8.15h. Les pistes de bàsquet del Màgic acolliran la zona de guarda-roba i dutxes. Durant la cursa el centre comercial també oferirà, a tots els participants, la possibilitat de poder aparcar els seus vehicles de forma gratuïta.