Badalona acull el Campionat de Catalunya Infantil de Bitlles Catalanes

  0
  Termites.jpg

  03/06/2016 – El torneig tindrà cita aquest dissabte 4 de juny a les pistes de Torre Mena, amb la participació de 38 jugadors i jugadores d'arreu de Catalunya.

  Aquest dissabte, 4 de juny a partir de les 10 del matí, es disputarà a les pistes de Torre Mena de Llefià, el Campionat de Catalunya Individual Infantil de Bitlles Catalanes, per a les categories benjamina, alevina i infantil, amb la participació de 38 jugadors i jugadores, que han aconseguit la classificació gràcies a la seva bona actuació en el Circuit Individual Infantil.

   

  Hi estaran representats fins a 13 clubs diferents, sent el Club de Bitlles la Penya del Bistec, qui aporta més jugadors amb un total de set; seguit del CB Godall amb cinc, CB la Sénia i CB Catalònia de Jesús, amb quatre cadascun. Mentre que Castellar, Colobrers, Olius i Termites de Llefià n'aporten tres jugadors. També hi haurà representants del Siurarenc d'Horta, Castellserà, Salomó, Tàrrega i Vilafrancs.

   

  El campionat està organitzat pel Club de Bitlles Termites de Llefià, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l'Ajuntament de Badalona, el Consell Català de l'Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.