Espectacular duel en València pel lideratge de la lliga nacional entre Firebats i Dracs

  0
  57
  Badalona Dracs.jpg

  19/02/2016 – Els Badalona Dracs es desplaça aquest dissabte fins a València per enfrontar-se als actuals campions Firebats en la tercera jornada de la LNFA Sèrie A.

  Firebats i Dracs, protagonistes de les dues últimes finals de la màxima divisió nacional, arriben invictes i en plena forma a aquesta nova edició del clàssic entre valencians i catalans.

   

  Els Firebats, els botxins dels badalonins en la passada final de la LNFA, han vençut amb algun problema els seus dos primers partits, el primer davant els seus veïns els Giants (0-16) i a continuació davant el recent ascendits els Barberà Rookies (32-26), en un duel que no es va decidir fins a l'última jugada.

   

  Per la seva part, els Dracs van derrotar amb comoditat als Reus Imperials en el seu debut (18-62) i també als Giants (53-0), pel que el vencedor d'aquest proper dissabte se situarà com a líder en solitari de la LNFA Sèrie A.

   

  Els d'Oscar Calatayud intentaran mantenir el gran nivell ofensiu i anotador mostrat en els seus dos primers partits, juntament amb la seguretat de la defensa, per a cercar un nou triomf en el sempre difícil camp dels Jardins del Túria. Mike Box, Joan Carles Bartra, Kevin Duley, Javi Fernández, Rob Jackson, Javier García, Sergi Gonzalo, Drew Clausen o Felipe Archilla, tornaran a ser alguns dels jugadors a continuar per part dels badalonins, que s'enfrontaran per primera vegada a l'equip dels Firebats després de la dolora final de la XX LNFA, perduda en casa el passat mes de juny.

   

  Davant tindran a uns Firebats que han patit algun canvi significatiu respecte a la passada temporada, com és el cas del head coach Álvaro Quezada, qui després de ser el coordinador ofensiu l'any passat, ha passat a ser l'entrenador principal rellevant a Ezequiel Martí. Una altra de les sensibles baixes dels valencians és Chris Debosky, quarterback americà que, després de tres anys en el club, ha estat substituït pel seu compatriota Thomas Murphy. Altra de les novetats a la plantilla dels Firebats són Ryan Seaberg i el retortn de Kevin Helmkamp, qui ja va estar a les finals del conjunt valencià fa un parell de temporades.

   

  Altre dels punts forts de l'equip del mexicà Quezadqa és el seu grup nacional, amb jugadors veterans com Valentín Lee, Javier Martínez de Ayala, Paolo Quadrini o Gabor Janosi, juntament amb altres com Boro de la Hoz, Héctor Pertegaz, Nayim Mohamed, Alejandro Silvestre, Diego Borreguero, Javi Martínez i César Gómez o els joves recentment campions nacionals a la categoria júnior Juan Viera, Vicente Latorre o Juan Martínez. Sense dubte una gran plantilla que té com a gran objectiu revalidar el títol nacional aconseguit la passada temporada a Badalona.

   

  La trobada entre els València Firebats i Badalona Dracs es disputarà en el camp dels Jardins del Túria a partir de les 17 hores d'aquest dissabte, 20 de febrer.

   

  L'altra trobada d'aquesta tercera jornada de la LNFA Sèrie A enfrontarà el diumenge 21 de febrer a partir de les 10.30h, als Barberà Rookies i Reus Imperials, en un duel de recentment ascendits que cercaran el seu primer triomf a la primera divisió nacional. Els València Giants és l'equip que descansa en aquesta jornada.