Badalona acull la primera competició de les Jornades Interclubs de Batel

  0
  12806186_971802036188436_964056462829706215_n.jpg

  08/03/2016 – On han participat els tres clubs badalonins: Nàutic Bétulo, Rem Badalona i Natació Badalona.

  El Port de Badalona va acollir el passat dissabte, 5 de març, la primera competició de la tercera edició de les Jornades Interclubs de Batel 'Memorial Marc Iborra', organitzades pels tres clubs badalonins: Nàutic Bétulo, Rem Badalona i Natació Badalona, amb la col·laboració de Marina Badalona i la Federació Catalana de Rem.

   

  A la rampa del Port es van arribar a reunir els batels de Rem Santa Cristina, Rem Palamós i dels tres clubs badalonins. Les regates van estar en mode contrarellotge amb un recorregut de 800 metres pels cadets i 1.600 metres pels absoluts. El recorregut que es completava anava des de la rampa fins a la bocana del mateix port, on es realitzava una i dues voltes, respectivament.

   

  A la categoria de cadets van participar quatre equips, tres de Rem Badalona i un de Natació Badalona. Destacar que els infantils de Rem Badalona van guanyar les seves regates.

   

  A la categoria absolut femení es van imposar l'equip de Rem Santa Cristina, per davant de Bétulo B i Bétulo A, mentre que a l'absolut masculí es van imposar Rem Badalona, seguit de Santa Cristina i l'equip juvenil de Rem Badalona.

   

  La segona competició de les Jornades Interclubs de Batel tindrà cita el proper dissabte, 12 de març, al mateix Port de Badalona i amb el mateix format.