Els líders es refan de les derrotes

0
    25

7/3/2016.- El Badalonès es recupera amb un partit còmode contra el Sant Pere i l’Ademar torna a guanyar després de dues derrotes a Segona.

El Badalonès  va jugar contra el Sant Pere un partit on el 85-50 final ho diu tot. La bona sortida dels dimonis els va permetre marcar distàncies des del principi contra un equip de la part baixa.

La defensa i la sortida al contraatac deixaven el marcador al descans 42-20 i pràcticament sense opcions pel Sant Pere. A la segona part, poc van canviar les coses. El Badalonès va seguir fort al darrera i només va deixar anotar 50 punts al rival.

La victòria serveix per recuperar confiances després de la última derrota. Dissabte, nova oportunitat per sumar contra el cuer, els Lluïsos B, i seguir liderant la classificació.

A Segona, l’Ademar torna a guanyar després de dues derrotes. La visita del Castellar va començar amb els vallesans molt encertats en triples i van acabar el primer quart per davant, 22-25.

En un segon quart més defensiu, es manté la igualtat entre el dos equips. Els Maristes arriben al descans per davant, però de només un punt, 36-35. A la represa, millora de l’Ademar també en atac que li permeten agafar avantatges, però els triples del Castellar el mantenen dins el partit, 62-56.

El parcial definitiu va ser dels Maristes, mantenint el ritme en atac i millorant la defensa per guanyar el quart 21-10 i deixar el marcador final 83-66. El proper dissabte visiten el Bàsquet La Mina.

Victòria important del Natzaret  en la visita del Gramanet, tercer per la cua. Tot i el que hi havia en joc entre dos equips de la part baixa, el partit va començar sense intensitat ni ritme de joc. El primer quart va se molt defensiu i igualat, 12-14. Però al segon, la mala selecció de tir del Sant Andreu, una defensa tova i el descontrol en el rebot fa que el Sant Jordi marxi d’11 punts, 20-31.

La gran sortida de vestidors del badalonins va canviar el partit. Una defensa pressionant i tres triples van igualar el partit. Aquesta empenta va donar ales al Natzaret i va deixar el rival tocat. La Gramanet només va anotar 15 punts a la segona part i el Sant Andreu va poder marxar al marcador i mantenir les diferències fins el final, 56-46. El proper diumenge visiten el Sant Jordi.

També va guanyar el Llefià en la visita del Sant Cugat. Els visitants van començar controlant el partit, però a mitjans del segon quart, el Llefià va activar la defensa. Poc a poc va anar agafant avantatges que li van permetre guanyar el partit, 66-53. El proper dissabte visiten l’Aula A.

El Badalonès B va sortir amb intensitat i molta energia des del primer minut en la visita del Sant Jordi. Els dimonis van controlar el partit amb comoditat a la primera part, però van patir a la segona. Els visitants van ajustar el marcador a la represa, però el Badalonès va lluitar per mantenir les diferències entorn els 10 punts.

A l’últim quart, el marcador es va tornar a ajustar i amb el partit empatat, dues faltes consecutives i una decisió arbitral discutida van portar el Sant Jordi als tirs lliures i van acabar amb les opcions de victòria dels dimonis, 65-71. Dissabte visiten una pista complicada, la del Mollet B.