Badalona arranja i millora el parc del Torrent de la Font abans de cedir la gestió a l’AMB

  0
  Torrent de la Font zona infantil.JPG

  10/01/2018 – L'Ajuntament ha efectuat actuacions a zones verdes i a les àrees de jocs infantils.

  L’Ajuntament de Badalona ha realitzat durant les darreres setmanes diverses actuacions de millora i arranjament al parc de la Torrent de la Font de la ciutat abans que, des del passat 1 de gener, aquest indret situat en el llindar dels barris de Bufalà i Morera passés a ser gestionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Malgrat el canvi en la gestió del parc, el consistori seguirà efectuant actuacions de millora durant les setmanes vinents que encara resten pendents.

   

  Les tasques d’adequació s’han efectuat tant a les zones verdes com als diferents elements de l’espai públic presents en el parc. En les àrees naturals s’ha escatat el paviment i s’han eliminat les males herbes, s’han regularitzat els xaragalls. Posteriorment s’han estès i compactat 150 tones de sauló sobre el terreny. Pel que fa la jardineria, s’ha fet una revisió i el manteniment de tot el sistema de reg i s’han netejat les canals de terra.

   

  D'altra banda, en les àrees de joc infantil s’han reposat els elements trencats, netejat les pintades i grafits existents i s’ha reposat el sauló que hi ha sota els jocs. En les àrees de gossos també s’han arreglat les tanques i portes i s’han renovat les papereres que no estaven en les condicions adequades. Les tasques realitzades s’han centrat també a millorar i adequar les fonts del parc, en la reparació de bancs, baranes i altres elements del mobiliari urbà i en la reordenació i redreçament de la senyalització present en l’indret.