Badalona assoleix bons resultats en el XXII Campionat de Catalunya de Llagut

0
    18

19/09/2016 – Entre els resultats, destacar el segon lloc dels juvenils del Natació Badalona i de les veteranes del Rem Badalona.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Deltebre, concretament al riu Ebre, el XXII Campionat de Catalunya de Llagut amb la presència de 54 equips de 15 clubs catalans. Amb aquesta competició es dóna per acabada la temporada de rem amb banc fix 2016.

Pel que fa la representació badalonina, els cadets del Club de Rem Badalona es van classificar per a la final A i van quedar en quarta posició després de recórrer 500 metres amb el seu vogador en 2 minuts i 50 segons, per darrere de Móra d’Ebre (2:39.75), Rem Pescadors (2:39.53) i Nàutic Flix (2:39.13). En canvi, les cadets del mateix club badaloní van quedar terceres en 2 minuts i 51 segons. El podi va ser completat per Nàutic Flix (2:49.17) i Santa Cristina (2:49.42).

Pel que fa a la categoria juvenil, el Club Natació Badalona va assolir el segon lloc en superar un crono de 5 minuts i 28 segons, mentre que els Vogadors de Cambrils (5:27) es van proclamar campions i Móra d’Ebre (6:00), tercers.

D’altra banda, els veterans del Natació Badalona van classificar-se tercers amb un temps de 5:16, per darrere d’Arenys (5:12) i Cambrils (5:08); mentre que les veteranes del Rem Badalona (5:42) van fer un segon lloc, com a la lliga. Després de fer eliminatòria i semifinal es van classificar per a la final A, on va ser molt disputada i gràcies al handicap que correspon als 50 anys de mitjana de tripulació han quedat segones darrere de Cambrils (5:38). Xino-Xano Deltebre (5:43) i Natació Badalona (5:46) van quedar tercers i quarts, respectivament.

Finalment, en una final molt disputada, els sèniors del Natació Badalona van quedar quarts en la final A amb un crono de 8 minuts i 1 segon, per darrere de Santa Cristina (7:53), Nàutic Flix (7:50) i Cambrils (7:49). Destacar també, que en la final B, els de Rem Badalona es van classificar en el cinquè lloc després de 8 minuts i 5 segons, per davant del Xino-Xano Deltebre (8:07), Nàutic Bétulo (8:14) i Nàutic Premià (8:42). En la final de les sèniors, el Nàutic Bétulo i el Natació Badalona van quedar quarts i setens, respectivament.