Obradovic: “Sempre estic pendent de la Penya”

  0
  DSC_0265 copia.JPG

  19/09/2016 – El mític tècnic serbi és ovacionat en el seu retorn al Palau Olímpic de Badalona.

   

  Dir que Zeljko Obradovic és un dels entrenadors més importants en la història del bàsquet europeu és, sens dubte, ser molt fidel al llegat que ha construït el tècnic natural de Cacak.

   

  Amb vuit Eurolligues guanyades amb quatre clubs diferents (Partizan, Joventut, Real Madrid i Panathinaikos), Obradovic s’ha guanyat el respecte de tota la comunitat basquetbolística del planeta. Un d’aquests títols continentals, el de 1994 aconseguit amb la Penya, el convertiria en un símbol per l’afició verd-i-negra. A Badalona, parlar d’Obradovic és parlar d’un dels grans.

   

  “Vull agrair a tota la gent de la Penya la rebuda que m’ha fet. L’afició sent una cosa especial per mi i jo també ho sento per aquest club i aquesta ciutat”, declarava l’entrenador del Fenerbahçe després del partit amistós disputat ahir al vespre al Palau Olímpic de Badalona.

   

  “Sempre he mantingut el contacte amb la gent del club, especialment amb Jordi Villacampa. L’Izqui i jo sempre ens preocupem i estem pendents de la Penya i vam pensar que seria bonic per a tothom poder fer una visita i jugar un amistós”, afegia el tècnic serbi.

   

  Preguntat per l’estima que li guarda l’afició, Obradovic responia amb franquesa. “Només vaig ser un any a la Penya, però després d’aquella experiència sempre he tornat. Cada estiu el passo aquí i, per tant, m’hi sento com a casa”, reconeixia.

   

  La plana esportiva

   

  Pel que fa al partit, guanyat pel Divina Seguros Joventut en un final del tot inesperat (87-83), Obradovic valoraria positivament el treball executat pels dos equips.

   

  “El Joventut m’ha agradat. Ha jugat amb agressivitat i donant oportunitats a la gent jove. Els jugadors han demostrat estar motivats i han estat capaços de controlar el rebot en atac. Crec, sincerament, que la Penya ha merescut guanyar”, apuntava el serbi.

   

  Segons Obradovic, que el Fenerbahçe hagi mantingut el mateix bloc de jugadors “és molt positiu”, ja que els serà “més fàcil treballar”. Durant la pretemporada, però, “els resultats són el menys important”, ja que ara és el moment de “moure molt la banqueta per permetre als joves cometre tots els errors que calguin”.