Badalona atura la conquesta pirata durant la Festa Medieval

  0
  DSC_0432.JPG

  18/04/2016 – El barri de Canyadó es vesteix d'edat mitjana, evitant així la conquesta del corsari Catxidiable i els seus pirates.

  El barri de Canyadó i la platja dels Pescadors han celebrat el darrer i últim cap de setmana de la Festa Medieval d'enguany en un ambient totalment de l'època mitjana.

   

  Després de la conquesta del Front Marítim i del Port de Badalona per part del corsari Catxidiable i els seus pirates fa una setmana, aquest dissabte van arribar a aterrar a la platja dels Pescadors per lluitar contra els vilatans, pescadors i camperols. Però els badalonins no van ser capaços d'aturar-los i els pirates van anar guanyant terreny fins arribar a conquerir també la Masia de Canyadó, on els vilatans celebraven un mercat medieval. Durant la nit del dissabte els pirates van cremar la mateixa masia i diverses cases del barrri de Canyadó en senyal de voler conquerir tota la ciutat.

   

  Els nobles no sabien com aturar aquest atac fins que una delegació del Consell es van reunir diumenge amb en Catxidiable amb l'objectiu d'intentar negociar la pau a la ciutat. Finalment es va realitzar un torneig eqüestre on els vilatans van guanyar i els pirates van signar un pacte de pau per no tornar mai més per Badalona.

   

  A més a més, al voltant de la masia i a la plaça de la Baixadeta es van viure, durant tot el cap de setmana, diverses activitats, tallers, danses medievals i de gegants, teatre i concerts, entre altres, relacionats amb l'edat mitjana.