L’agència de viatges de la Fundació Sique rep el premi Emprenedoria de l’Obra Social La Caixa

  0
  37
  VAVAVA.jpg

  18/04/2016 – VAVAVA va néixer l'any 2013 com a resposta a les necessitats de turisme, lleure i sociabilitat d'un col·lectiu poc atès en els canals generalistes. En menys de tres anys ha atès a més de 3.000 clients.

  La Fundació La Caixa, a través de l'Obra Social, ha atorgat el premi a l'Emprenedoria Social 2015 a VAVAVA, l'agència de viatges de la Fundació Privada Sique de Badalona. En total 20 iniciatives empresarials han sigut guardonades per La Caixa, d'entre 299 candidates de tota Espanya, en la cinquena edició del seu programa d'emprenedoria social, en el que el seu objectiu principal és ajudar a transformar entitats socials en empreses que siguin capaces de ser sostenibles a través de la venda de productes o serveis, sense haver de dependre de subvencions.

   

  El premi consisteix a dotar a les iniciatives guanyadores de quatre grans eines d'ajut: suport econòmic; formació a mida a través d'un curs sobre emprenedoria i gestió d'empreses socials impartit per IESE; acompanyament del despatx Uría; i treball en xarxa, ja que les entitats guanyadores passen a formar part de la xarxa d'emprenedoria social de La Caixa.

   

  VAVAVA, agència de viatges i activitats adaptades per a persones amb diferent capacitat mental, una iniciativa de la Fundació Sique, va néixer l'any 2013 com a resposta a les necessitats especials de turisme, lleure i sociabilitat d'un col·lectiu poc atès en els canals generalistes. En menys de tres anys, VAVAVA ha atès a més de 3.000 clients.