Badalona augmenta en 130.000€ la partida per a urgències socials

  0
  54
  Serveis bàsics.JPG

  21/10/2014 – L'aportació servirà per atendre necessitats materials bàsiques de famílies que necessiten suport social a causa de la insuficiència de recursos econòmics, sobretot dins l'àmbit de l'alimentació i l'habitatge.

  L’Ajuntament de Badalona ampliarà fins a finals d’aquest any la partida de prestacions econòmiques d’urgència social destinades a cobrir necessitats bàsiques de famílies que es troben en situació de dificultats econòmiques. Es tracta d’un increment extraordinari de 130.000 euros que s’afegeixen als 354.000 euros de la partida inicial. D’aquesta manera, el pressupost de prestacions econòmiques d’urgència social s’incrementa en un 37 per cent i arribarà enguany als 484.000 euros.

   

  Aquesta aportació extraordinària servirà perquè, des dels Serveis Bàsics d’Atenció Social de l’Ajuntament, es puguin atendre necessitats materials bàsiques de famílies que necessiten suport social a causa de la insuficiència de recursos econòmics i una situació d’alt risc social i vulnerabilitat.

   

  La regidora de Serveis Socials i Salut, Sònia Egea, ha explicat que “la crisi ha comportat un augment important del nombre de persones ateses pels Serveis Basics d’Atenció Social, en moltes ocasions per qüestions relacionades amb la cobertura de necessitats materials bàsiques d’alimentació i habitatge”. Per aquest motiu, els recursos previstos inicialment han quedat curts i ha estat necessari incrementar la partida.