Badalona autoritzarà l’ampliació de les terrasses fins a un 50% i sense cap cost

  0
  71

  L’Ajuntament de Badalona permetrà, on sigui possible, que les terrasses a l’aire lliure puguin ampliar un 50 per cent la seva capacitat sense cap despesa addicional si es confirma que la ciutat passa dilluns a la Fase 1 de desescalada del confinament.

  Aquestes i d’altres mesures per ajudar al sector de l’hostaleria i la restauració s’han tractat en una reunió telemàtica entre regidors, regidores i la Federació de Comerç i els presidents de les associacions de comerciants de la ciutat.

  La 2a tinenta d’alcaldia responsable de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, ha assenyalat que “sempre és una prioritat treballar per a la promoció econòmica, però en aquests moments encara ho és més, cada negoci que ajudem significarà que ajudarem a moltes famílies i a salvar llocs de feina”. Agüera ha afegit que “aquest govern municipal és conscient de les dificultats del moment i treballem per alleugerir la pressió fiscal tant com sigui possible, i l’exemple és que les terrasses es podran ampliar sense més despeses”.

  Ban municipal per a l’ampliació de les terrasses a l’aire lliure

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha dictat un decret que permet l’ampliació de les terrasses a l’aire lliure per als establiments d’hostaleria i restauració una vegada Badalona entri a la Fase 1 de la desescalada de l’estat d’alarma sanitària per la Covid-19.

  es terrasses a l’aire lliure dels establiments d’hostaleria i restauració podran sol·licitar la seva ampliació a condició que sigui en el mateix tram de la via pública on estan situades, respectin la proporció del 50% entre taules i superfície disponible i duent a terme un increment proporcional de l’espai de vianants del mateix tram de via pública on s’ubica la terrassa. Fins i tot, podran ocupar l’espai d’aparcament de la calçada, sempre que físicament i per raons de seguretat sigui possible i hagi esta aprovat pels serveis tècnics.

  Les sol·licituds per incrementar la superfície destinada a la terrassa a l’aire lliure dels establiments dedicats a la restauració i l’hostaleria s’han de tramitar per via electrònica a la Unitat Administrativa d’Ocupació de la Via Pública.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí