Badalona busca el millor amfitrió per representar la ciutat en un ‘reality’ de televisió

  0

  12/02/2016 – L’escollit serà la cara i la veu de Badalona al ‘reality’ Joc d’Amfitrions, un nou espai de les televisions locals.

  Badalona triarà aquest divendres un veí per exercir d’amfitrió i representant de la ciutat a la resta de Catalunya. L’escollit serà la cara i la veu de Badalona al ‘reality’ Joc d’Amfitrions, un nou espai de les televisions locals en què 12 concursants competiran per erigir-se com el millor representant del seu municipi.

   

  A cada episodi, un dels participants introduirà la resta de concursants en els aspectes més rellevants del seu poble o ciutat. Un bon amfitrió ha de demostrar que domina la història, la geografia i l’anecdotari de la seva vila, però també ha de ser capaç de resoldre qualsevol dubte que els visitants li plantegin. És per això que en aquest concurs, l’amfitrió també tindrà el repte de deixar bocabadats la resta de concursants. Per aconseguir-ho, s’haurà d’aliar amb associacions i entitats locals perquè l’ajudin a fer que cada moment de la visita sigui inoblidable. Seran els mateixos concursants els qui decidiran el guanyador.

   

  Prèviament, però, els aspirants a ser el millor amfitrió de Catalunya hauran de superar els càstings que han arrencat la primera setmana de febrer i que estan oberts a una cinquantena de localitats repartides per tot el territori. Un jurat serà l’encarregat de seleccionar els 12 concursants d’aquest 'reality' que es podrà veure a les televisions locals a finals de juny.

   

  El càsting a Badalona tindrà lloc aquest 12 de febrer a la tarda, al teatre del Cor de Marina, a La Rambla. Cal inscripció prèvia al web www.jocdamfitrions.cat