El PSC denuncia la manca d’aigua calenta a les pistes d’atletisme Paco Águila

  0
  51
  12-01.jpg

  13/02/2016 – Segons el PSC, les calderes no disposen del subministrament de gas propà necessari per a escalfar l’aigua dels vestidors.

  La piscina Mireia Belmonte, al barri del centre, no és l’única instal·lació municipal amb deficiències. Els usuaris de les pistes esportives Paco Àguila, al barri de Canyet, també pateixen, des de fa setmanes, la manca d’aigua calenta a les dutxes, fet que provoca gran quantitat de queixes entre els seus usuaris, ha denunciat el Partit Socialista aquest dimecres.

   

  Segons el PSC, les calderes no disposen del subministrament de gas propà necessari per a escalfar l’aigua dels vestidors. “No podem tolerar que els nostres atletes es dutxin amb aigua freda i no puguin realitzar la seva pràctica esportiva en òptimes condicions”, destaca el president del grup municipal, Àlex Pastor. En aquest sentit, demanen “una partida important per a la millora de les instal·lacions esportives” de la ciutat en general, també dels terrenys d’atletisme.

   

  Des de la regidoria d’Esports expliquen que les bombones de gas perquè la climatització de l’aigua torni a funcionar amb normalitat van ser encarregades fa dies. El retard es deu, únicament, diuen, a que els proveïdors envien l’encàrrec des de Madrid. Més enllà d’això, asseguren estar treballant en la millora general de les instal·lacions esportives, molt deixades els darrers anys, critiquen.