Badalona canvia les dates del Campament Reial mantenint els cinc dies

  0
  14

  Finalment, el Campament Reial de Badalona començarà un dia més tard del previst. La data d’inauguració ha quedat fixada pel 30 de desembre. Aquest canvi provocarà que l’esdeveniment també quedi obert al públic el dia 31, mantenint els cinc dies previstos en el projecte previ. Així doncs, tots els infants de Badalona podran anar a visitar Ses Majestats els Reis Mags d’Orient al parc de Montigalà, els dies 30 i 31 de desembre i el 2, 3, i 4 de gener. L’horari de visita serà de 17h a 21h.

  Amb aquesta serà la segona edició que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient instal·laran el seu campament a Badalona on esperen obtenir, com en els anys anteriors, una gran rebuda i acollida per part dels nens i nenes i els seus familiars. L’any passat el van visitar més de 28.000 persones i les instal·lacions van rebre una valoració de 9,2 de mitjana.

  Enguany el Campament Reial tindrà un disseny artístic i tècnic estèticament atractiu, pensat com un espectacle teatral i musical, i amb la participació de companyies professionals i amateurs. Hi haurà elements mòbils, atrezzo, músiques encisadores, vestuari dissenyat per a l’ocasió, coreografies a càrrec de ballarines, estendards màgics de les comparses, i una il·luminació i so fantàstic. L’entrada serà gratuïta i es podrà obtenir amb reserva prèvia al web de l’Agenda Cultural de Badalona (https://agendacultural.badalona.cat/) a partir del dilluns 20 de desembre.

  Fent política

  El Campament Reial, un dels espais de gaudi pels més petits de la ciutat, s’ha utilitzat com una eina per fer política durant els darrers dies a Badalona. L’oposició liderada per Xavier Garcia Albiol acusava el govern actual de posar en risc la celebració del campament per ignorar el compliment dels terminis administratius de les taules de contractació.

  L’oposició no explica un detall clau. Les dues darreres taules de contractació prèvies a la moció de censura van ser suspeses pel Partit Popular, ja que cap regidor de l’anterior executiu municipal s’hi va presentar. Això va allargar automàticament els terminis legals.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí