0
    42
    UGE Badalona

La temporada de Cros continua en marxa i els atletes de la UGE Badalona segueixen sumant pòdiums d’aquesta modalitat. El passat diumenge 5 de desembre es va disputar el 55è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers. Un total d’onze atletes del club van participar en diferents categories.

Cal destacar la participació de l’equip veterà del club badaloní. Bruno Paz, Abrahan Monroy, Rubén Ortiz, Albert Abril i Ricardo Habas van aconseguir la primera posició per equips del circuit de 4.500m.

A més, Bruno Paz va ser el segon classificat veterà finalitzant el circuit de 4.500m amb un registre de 15.20’.

En la categoria Sots14 també van participar la Ylenia Monje i en Llibert Monje, finalitzant la prova de 2.000m en quinzena i trenta-setena posició, respectivament.

L’Hugo Habas i en Max Conesa van participar en la categoria sots18 al circuit de 5.000m, i en Serguei Alonso en categoria Sots20, al circuit de 5.500m.

L’atleta Kilian Paz, de la categoria Sub-8 va ser cinquè classificat dels 500m amb un temps de 03:15’. | Marta Guirao (UGE Badalona)