Badalona Capaç impulsa la producció de xancletes inclusives a través de Senlima

  0
  38
  Badalona Capaç impulsa la producció de xancletes inclusives a través de Senlima
  Badalona Capaç impulsa la producció de xancletes inclusives a través de Senlima

  A través del seu Centre Especial de Treball, el CET Caltor, la Fundació Badalona Capaç dóna feina a 230 persones amb discapacitat intel·lectual. Una de les branques productives de Badalona Capaç se centra en el sector de la moda i els complements, gràcies al seu conveni amb la marca Senlima.

  Senlima Store està especialitzada en la producció de xancletes artesanals, les quals són confeccionades per treballadors i treballadores del CET de Badalona Capaç. Senlima significa ‘sense límits’ en esperanto i busca ser una marca amb un clar compromís social. La seva aliança amb Badalona Capaç permet formar part de la solució laboral de moltes persones que han vist dificultada la seva entrada al mercat de treball.

  El compromís de Senlima i Badalona Capaç és millorar la societat i crear un context de justícia social molt més ampli i inclusiu. En aquest sentit, la marca ha aconseguit créixer per la qualitat dels seus productes, no pel simple fet de donar feina a persones amb discapacitat intel·lectual.

  Un projecte sostenible

  La col·laboració de Badalona Capaç amb múltiples empreses facilita la sostenibilitat del projecte del seu Centre Especial de Treball. Segons Montse Cañizares, directora de la Fundació, aquests acords permeten als treballadors assolir competències i aprenentatges i, alhora, dotar el CET de la capacitat de resposta necessària per trobar oportunitats laborals.

  Promoure a jardineria

  Badalona Capaç ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Acollida i Esperança per promoure l’ocupabilitat de persones amb discapacitat intel·lectual i afavorir la inclusió al món laboral.

  A través d’aquest conveni, l’espai Can Banús es converteix en l’equipament on les persones participants de les formacions de jardineria de la Fundació Badalona Capaç realitzaran les seves pràctiques.

  També es pretén donar a conèixer els serveis d’àmbit laboral i d’atenció a les persones que s’ofereixen des de la Fundació Badalona Capaç i Fundació Acollida i Esperança a la ciutat de Badalona. Totes dues entitats tenen en comú objectius com acompanyar a persones en situació de risc d’exclusió i vetllar per la millora de la seva qualitat de vida.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí