Badalona celebra el XXI Torneig Internacional de Promoció d’Escacs

  0
  2013-10-01 19.47.09.jpg

  14/10/2013 – Des de l'1 d'octubre fins el 26 de novembre, el Club d'Escacs de Badalona acull aquest torneig on competeixen jugadors de tres clubs badalonins i jugadors catalans d'alt nivell.

  L’1 d’octubre va iniciar la XXI edició del Torneig Internacional d’Escacs de Badalona – II Memorial Sr. Julio López, organitzat pel Club d’Escacs de Badalona i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i de l’Associació de Veïns de Sistrells.

   

  Aquest campionat que enguany aplega a jugadors dels tres clubs badalonins, Sant Josep, Círcol Catòlic i Badalona, també es pot trobar jugadors d’alt nivell com els dos darrers campions de Catalunya Absoluts, Orelvis Pérez Mitjans i Miguel Muñoz Pantoja.

   

  Fins el 26 de novembre, cada dimarts a les 19.30 hores es jugaran les partides a la seu del Club d’Escacs Badalona, ubicada al carrer Olivera de Sistrells, número 77, 3a. Al finalitzar el torneig, el dijous 28 de novembre es realitzarà la entrega de premis en què total es farà entrega de 540 euros, 200 dels quals al primer classificat absolut; i també 8 trofeus pels trams d’Elo Català.