Jordi Garcia i Anna Flaquer, guanyadors de l’XI Aquatló Ciutat Badalona

36
    IMG_9008.JPG

14/10/2013 – Un aquatló formada per 5 km a peu i 1 km nedant on van participar més de 230 ateltes de tot el territori català.

Dissabte es va celebrar l’onzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, organitzat pel Club Natació Badalona, on més de 230 atletes de tot el territori català van córrer alguns carrers de la ciutat i nedar la platja dels Pescadors.

A les 10 del matí va tenir sortida de la prova al passeig Marítim, davant del Club Natació Badalona, on centenars de participants professionals, habituals o que per primer cop van intentar realitzar un aquatló format per tres trams: el primer de 2,5 quilometres a peu; seguit una cursa de natació d’1 quilòmetre, i finalment una nova cursa a peu de 2,5 quilòmetres.

Els guanyadors de l’XI Aquatló Ciutat de Badalona van ser el badaloní Jordi Garcia Gracia, que amb un temps total de 30 minuts i 50 segons finalitzava els 6 km a la Rambla i, en la categoria femenina, la calellenca Anna Flaquer Porti amb un temps de 35 minuts i 15 segons.

Destacar també que en la categoria masculina, Albert Parreño i Carlos Galindo han estat el segon i el tercer finalista respectivament. Parreño, que ha finalitzat l’aquatló d’enguany en 30 minuts i 50 segons, va ser proclamat guanyador en la edició anterior. I en la categoria femenina han quedat segona i tercera finalista, Nuria Pubill i Belen Hidalgo.

Finalment, 208 atletes dels 238 presentats van arribar a finalitzar els 6 km i arribar a la meta.