Badalona comença a arranjar el carrer del Mar i la plaça de la Vila

  0
  18
  Carrer de Mar - paviment.JPG

  17/03/2015 – Els treballs consistiran en la substitució de les peces del paviment que estiguin trencades i la neteja a fons de tot el terra; els treballs duraran unes cinc setmanes.

  Aquest dilluns 16 de març han començat les obres d’arranjament del carrer de Mar i de la plaça de la Vila, al barri del Centre. Els treballs consistiran en la substitució de les peces del paviment que estiguin trencades i la neteja a fons de tot el terra. La previsió és que aquestes obres durin cinc setmanes. Amb l’objectiu de finalitzar-les al més aviat possible, els treballs es portaran a terme de dilluns a divendres en horari de matí, tarda i nit.

   

  Els arranjaments contemplaran la substitució manual de les peces del paviment que estan trencades o són diferents de les que hi hauria d’haver, reparació de peces amb petites trencadures, neteja de tot el paviment amb sorra de sílice, segellat de les juntes de dilatació, rejuntat de paviment; substitució de papereres i altres reparacions menors.

   

  La superfície total que s’arranjarà és de 1.836 metres quadrats al carrer de Mar i de 1.065 metres quadrats a la plaça de la Vila. L’import total de les obres és de 309.871,59 euros, que finançarà la Diputació de Barcelona.

   

  El carrer de Mar és un eix comercial ubicat en ple centre de Badalona. En la seva història recent ha viscut diverses remodelacions. L’any 1969 va ser reurbanitzat i es va convertir en un carrer exclusivament per a vianants. L’any 1993 es va substituir la xarxa de clavegueram i es va pavimentar amb lloses. Finalment, l’any 1998 es va pavimentar amb la llosa de granit existent a l’actualitat.