Badalona comença el dia amb dos passos de zebra pintats amb la bandera gai

  0

  Amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia que es celebrarà el 17 de maig, Badalona ha volgut anar més enllà i ha començat a preparar la ciutat per commemorar aquest dia. L’Ajuntament ja ha pintat dos passos de zebra amb els colors de l’arc de Sant Martí, els mateixos que els de la bandera del col·lectiu LGTBI. Aquests estan situats a les cantonades del carrer Francesc Layret amb Martí Pujol, costat quiosc i també el situat al carrer Brasil, tocant a la rotonda del Che Guevara.

  Aquesta iniciativa, emmarcada en el context de les Festes de Maig, pretén fer d’aquests dies festius a la ciutat un espai de conciliació i acceptació, amb visibilitat per aquest col·lectiu.

  De cara al divendres s’han previst diferents actes culturals i també festius, com els concerts de Ruth Lorenzo i Marta Sánchez en el Turó del Caritg. El dissabte també podrem gaudir d’activitats i tallers reivindicatius per la visualització del col·lectiu, així com també de la presentació del Llibre Construccions identitàries. Work in progress a càrrec de l’autora, la fotògrafa Marc C.Llop.

  Foto: Twitter Tot Badalona

   

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí