El sondeig del PSC planteja un empat tècnic el proper 26M

  0
  53
  Font: Twitter electomania

  L’empresa numeral 8 ha realitzat, aquesta primera setmana de maig, un sondeig per a poder augurar els resultats de les pròximes eleccions municipals a Badalona.

  El PSC ha estat qui ha encarregat a l’empresa l’estudi. Segons aquest, el 26M es produiria un empat tècnic a l’Ajuntament de Badalona entre els partits PP, Guanyem Badalona en Comú juntament amb ERC i l’actual govern d’Àlex Pastor.

  Si això es complís, els socialistes doblarien el nombre de regidors actuals i passarien de tenir 4 a 8. El resultat, però, no seria tan positiu per al PP i el PDeCAT, que serien els més perjudicats arribant a perdre de 2 a 3 regidors. Per una altra banda, Ciutadans, els comuns i Guanyem mantindrien la xifra.

  Segons l’informe, Albiol perdria el 9,2% dels vots després d’erigir-se com a guanyador a les municipals del 2015 i el PSC augmentaria la diferència respecte l’any mencionat en un 10,7%.

  El sondeig, però, és molt diferent del que va encarregar Guanyem al febrer passat, ja que augurava la victòria de Sabater i ERC per sobre del PP d’Albiol.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí