Badalona commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb activitats durant tot el mes de novembre

  0
  53

  La programació s’emmarca en la campanya “El masclista no neix, es fa” que destaca la importància de l’educació i la cultura per fomentar la igualtat de gènere 

  L’Ajuntament de Badalona commemora el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb un programa d’actes durant el mes de novembre arreu de la ciutat. La proposta presentada per l’Ajuntament està pensada per arribar a diferents franges d’edat i inclou activitats per a un públic divers.

  Aquest és el programa sencer d’activitats de la campanya “El masclista no neix, es fa” 

  El masclista no neix, es fa 

  El programa ha estat presentat aquest dimarts al matí per la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, en un acte celebrat a la sala de premsa de l’edifici El Viver. Durant la presentació, Llauradó ha convidat la ciutadania a participar de les activitats programades durant el mes de novembre a la ciutat per posar de manifest que “cada dia és 25 de novembre i que la lluita no cessarà fins que no s’erradiquin les violències masclistes arreu”.

  La regidora ha afirmat que el “lema d’enguany –El masclista no neix, es fa– és una oportunitat per revisar els rols i els estereotips de gènere” i ha insistit en el fet que “és la cultura i el propi sistema patriarcal el que perpetua i consisteix les relacions de violència masclista”. “Només amb feminisme es podrà combatre el masclisme; per aquest motiu, les polítiques públiques i els moviments feministes han de posar sobre la taula la seva feina i el seu potencial per lluitar contra la xacra de la violència masclista”, ha conclòs la regidora.  

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí