Badalona commemora el Dia Mundial de la Seguretat del Pacient

  0

  “La seguretat comença per tu” és el lema de la campanya de sensibilització de Badalona Serveis Assistencials

  El dissabte 17 de setembre se celebra el Dia Mundial de la Seguretat del Pacient i Badalona Serveis Assistencials ho celebrarà amb diferents accions unides pel lema «La seguretat comença per tu».

  La seguretat del pacient i, en concret, la seguretat en la medicació és un pilar en el sector de la salut, especialment amb l’impacte que ha provocat la pandèmia de la COVID- 19. De fet, totes les persones del món prendran, en algun moment de la seva vida, algun medicament per prevenir o tractar malalties.

  Per la seva importància, BSA ha incorporat mesures de control i millora contínua que permeten adequar-se als nous temps. L’adquisició de nous carros de medicació digitalitzats a l’Hospital Municipal de Badalona n’és un exemple.

  A escala global, els objectius d’aquest dia són augmentar la conscienciació sobre l’elevada càrrega de danys derivats d’errors de medicació i pràctiques de medicació poc segures així com advocar per una acció urgent per millorar la seguretat de la medicació. A més, també tenen l’objectiu d’implicar les principals parts interessades per prevenir els errors de medicació i reduir-ne els danys i apoderar els pacients i les famílies perquè s’impliquin activament en l’ús segur dels medicaments: Medicació sense danys.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí