Badalona commemora els 10 anys de rem en llagut català a la ciutat

  0
  rem badalona.jpg

  23/10/2013 – El Club Nàutic Bétulo, Rem Badalona i el Club Natació Badalona uneixen forces aquest divendres i diumenge per celebrar aquest aniversari. 

  El gener de 2003 es va crear oficialment el primer equip de rem en Llagut de Badalona. Enguany es compleix 10 anys i el Club Nàutic Bétulo, Rem Badalona i el Club Natació Badalona, els tres clubs de la ciutat que practiquen aquest esport, deixaran de ser rivals i uniran esforços per oferir a la ciutat un tast de rem tradicional amb l’objectiu de que la ciutadania participi en el rem que entusiasma i compromet a tots els membres dels clubs amb Badalona i amb el país. També per a retrobar antics companys, recordar moments d’esforç conjunt i reviure aquells moments de lluita per ser els millors. Per això, realitzaran actes de commemoració que tindran lloc aquest divendres i diumenge, dies 25 i 27 d’octubre.

   

  Divendres, a les 19.30 hores, el Museu de Badalona acull els agraïments especials als impulsors del rem, així com la presentació de l’opuscle “10 anys de rem” de l’autor Joan Soler i Amigó.

   

  I diumenge, a les 10 h, es realitzarà una cercavila des de la Rambla, al davant del monument a Roca i Pi, fins al Pont del Petroli. Finalment a les 12 h, els tres clubs realitzaran una exhibició de rem.