Els comerciants del Progrés i del Centre organitzen Castanyades solidàries

  0
  47
  castanyada solidaria.jpg

  23/10/2013 – Aquest divendres s'instal·laran diferents punts solidaris de castanyes als barris del Progrés i Centre. 

  Arriba la tardor i l’època de menjar castanyes, per això aquest divendres, 25 d’octubre, l’Associació de Botiguers i Serveis del Progrés i els venedors del Mercat Municipal Torner realitzaran una Castanyada Solidària en què recolliran menjar que anirà directament destinat al Banc d’Aliments de Badalona. El punt de recollida s’instal·larà, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 h, al carrer Providència cantonada amb el carrer Torner.

   

  A canvi, els comerciants obsequiaran amb una paperina de castanyes a les persones que aportin productes d’alimentació. La Castanyada Solidària compta amb la col·laboració dels Voluntaris Badalona.   

   

  Centre

   

  Per altra banda, els comerciants de Badacentre col·locaran també aquest divendres, de 15.30 a 20.30 h, tres punts de venda de castanyes: una al carrer de la Soledat cantonada amb el carrer del Mar i dues més al carrer de Canonge Baranera; una al tram final tocant al carrer d’en Prim i un altre cantonada amb el carrer del Mar.

   

  L’objectiu del qual és recaptar fons econòmics que aniran destinats a l’ONG Bits Sense Fronteres, vinculada a l’escola Sant Andreu de Natzaret que conjuntament amb els Voluntaris Badalona col·laboraran en l’elaboració i venta de castanyes.