Badalona compta amb “Punts liles” per prevenir les agressions sexuals

  0

  L’Ajuntament de Badalona ha instal·lat durant les Festes de Maig “Punts liles” per oferir espais per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals, masclistes i LGBTI-fòbiques als espais públics. Els primers dels punts es va instal·lar el passat divendres 6 de maig a La Nit del Mono i també s’ubicaran “Punts liles” els dies 7, 10 i 14 de maig a les zones dels concerts i del correfoc.  

  La regidoria de Feminismes i LGTBIQ+ ha licitat el servei de “Punts liles”, en un contracte per a dos anys més un de prórroga, que comptarà amb dues persones formades amb feminismes i violències masclistes i LGTBQ+fòbiques on s’informarà, es sensibilitzarà, es farà prevenció i s’atendran totes les persones que ho sol·licitin. A més, es facilitarà a la ciutadania material de sensibilització i prevenció, així com els números de telèfon i que cal fer en cas de patir qualsevol tipus d’agressió. 

  En cas que hi hagi alguna agressió, abús i o assetjament, l’empresa i les persones que faran d’informadores tenen l’encàrrec de derivar als recursos, els agents i els serveis pertinents per tal d’oferir una atenció integral i respectuosa en cas d’agressió. 

  Cadascun dels “Punts Liles” tindrà un espai fix amb una carpa i estarà adequadament senyalitzat, on es podran atendre les consultes necessàries, alhora que es disposarà de material d’informació i sensibilització.  

  Concretament, l’horari i ubicació dels “Punts Liles” serà el següent: 

  Divendres 6 de maig, Nit del Mono:  

  Servei de Punt Lila actiu de 20.30 a 3.30 hores. Estarà ubicat aproximadament a l’altura de la caseta dels pescadors (prop del Dimoni).

  Dissabte 7 de maig, concerts al passeig Marítim: 

  Servei del Punt Lila actiu de 20.30 a 3.30 hores. Estarà ubicat a la zona de concerts, tocant a la platja del Coco.

  Dimarts 10 de maig, concerts al passeig Marítim:  

  Servei del Punt Lila actiu de 20.30 a 4.30 hores. Estarà ubicat a la zona de concerts, tocant a la platja del Coco.

  Dissabte 14 de maig, Correfoc i concerts Cal Txiringu: 

  Servei del Punt Lila actiu de 22 a 5 hores. Estarà ubicat aproximadament a l’altura de la caseta dels pescadors (prop del Dimoni).

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí