El Joventut recupera la tercera posició (71-83)

0
    33

El Joventut va sumar en la seva visita a Múrcia una victòria importantíssima davant l’UCAM Murcia. Els de Carles Duran van fer un gran partit que els permet recuperar la tercera posició de l’ACB a dues jornades per acabar la fase regular (71-83). Un gran últim quart liderat per Tomic i Ribas va ser decisiu perquè la Penya sumés una victòria de molt caràcter

Amb un gran Andrés Feliz, la Penya va arrencar el partit molt fort ( 2-10),  destacant els 8 punts seguits del base dominicà. L’encert exterior del Joventut va ser un altre factor clau els primers minuts de joc (17-23).

La Penya va mantenir el lideratge abans del temps de descans (37-46), amb un parcial liderat per Vives i Birgander que suposava la màxima verd-i-negra en els 10 punts (31-41). a 2 minuts pel descans. Gran primera part de l’equip de Duran, molt concentrat en defensa i amb un 6/12 en triples en atac.

L’inici de la segona part no va ser igual de regular i l’UCAM va escurçar la diferència fins a empatar el duel (54-54) i el duel va arribar empatat al final del tercer període (63-63).

Amb el partit molt ajustat, es va personifica la millor versió de Pau Ribas, qui amb 8 punts consecutius, va provocar que la Penya recuperés de nou el lideratge del duel (63-71).

La gran defensa de la Penya va deixar l’UCAM Murcia en 6 minuts sense anotar, i primer amb un gran Ribas, i després amb un Tomic estel·lar, el Joventut va segellar una victòria clau per seguir entre els millors de l’ACB. Amb 27 punts, la màxima anotació de la temporada, el pivot croat va sentenciar el triomf de la Penya (71-83).

A només dues jornades per acabar la lliga regular (Obradoiro a l’Olímpic, i Baskonia a Vitòria), el Joventut es consolida al TOP4 de l’ACB i lluitarà per tenir factor pista al playoff.