Badalona Cultura presenta la programació teatral del primer semestre de 2013

  0
  32
  teatres.JPG

  27/12/2012 – Rosa Maria Sardà, Joel Joan, Nick Lowe, Delafé y las Flores Azules o Pere Soto són alguns dels noms que destacaran durant la nova temporada al Zorrilla, al Principal i al Blas Infante.

  Rosa Maria Sardà, Joel Joan, Nick Lowe, Delafé y las Flores Azules o Pere Soto són alguns dels noms propis de la nova temporada dels teatres municipals de Badalona. La nova programació prevista per al primer semestre de 2013 comptarà amb més de 20 espectacles de teatre, música, circ i ballet, i inclou la celebració de les gales de màgia del XIII Memorial Li-Chang, i alguns concerts del Festival Blues i Ritmes.

   

  La temporada començarà el 20 de gener, al Teatre Zorrilla, amb l’espectacle infantil de la Tresca i Xirriquiteula Per un instant, i seguirà els dies 26 i 27 de gener, en el mateix Teatre Zorrilla, amb l’obra Dubte, de John Patrick Shanley, protagonitzada, entre altres, per Rosa Maria Sardà. La temporada acabarà en el mes de juny amb el cicle d’actuacions d’entitats escèniques de la ciutat que porta el nom de Badalona a escena.

   

  Ja estan a la venda 2 torns d’abonaments per a 6 espectacles, amb un preu de 82 euros cadascun. Amb la compra d’aquests abonaments, l’espectador obté un descompte del 60 per cent del preu respecte a la compra individual de cada espectacle.

   

  Per altra banda, amb l’adquisició dels abonaments, l’espectador rebrà un carnet d’abonament que podrà fer servir en l’adquisició de entrades dels cinemes Megacine, situats en el centre comercial Màgic Badalona. Presentant el carnet, les entrades de cinema es pagaran a un preu reduït de 6,50 euros, de dilluns a divendres. A més, també hi haurà descomptes per als espectacles d’òpera i ballet que Megacine ofereix en determinades ocasions, sigui en directe o enregistrats.

   

  L’inici de la venda dels abonaments i les entrades per als espectacles de la temporada de teatre, música i dansa de Badalona coincideix amb la campanya de promoció iniciada per Badalona Cultura ‘A Badalona, regala teatre, regala Zorrilla’. Amb aquesta idea s’ha dissenyat un embolcall que permet presentar l’entrada o abonament teatral juntament amb la programació dels espectacles en format de regal.

   

  La gerent de Badalona Cultura, Naomi Daniel, ha animat als badalonins a regalar cultura i ha destacat que “regalar abonaments teatrals és una molt bona opció d’obsequi per a aquestes festes, tant pel seu preu com pels avantatges que a partir d’ara comportarà disposar de l’abonament”.

   

  Les entrades es poden adquirir en el Teatre Zorrilla de 17 a 20.30 hores.